top of page
Draamakuva.jpg

Draama-ateljee kevät 2025

Draama-ateljeessa kehollisuus on vahvasti läsnä. Perehdymme ilmaisuun mm. suhteessa tilaan, kehoon, aisteihin, itsemme ja toisiin. Kehollisuus auttaa meitä ilmaisemaan paineetta ja tuottamaan uusia elämyksiä. Perehdymme soveltavan draaman eri muotoihin ja työskentelytapoihin unohtamatta perinteistä ilmaisua. Teemme yhdessä tarinoita ja tilanteita näkyviksi. 


Draama-ateljeessa kehitämme ilmaisutaitoamme yksin ja yhdessä, turvallisesti edeten ja ehkä itseämme yllättäen. Sinun ei tarvitse osata, kyetä, päteä tai pärjätä. Tarvitset mukaasi avoimen mielen ja mukavat vaatteet liikkua. 

Olet lämpimästi tervetullut!
Riitta

Opintomäärä: 90 tuntia (lähiopetus 72 t + itsenäiset tehtävät opettajan ohjeistamana 18 t) 

 

Työskentelyajat:

la–su klo 9–17 (sis. kahvi- ja lounastauot)      

                                                  

25.–26.1.2025 (la–su)

1.–2.3.2025 (la–su) 

5.–6.4.2025 (la–su)  

3.–4.5.2025 (la–su)  

Ateljeen hinta: Inartes Instituutin opiskelijoille 920 €, muille 1050 € (sis.alv24%). Ateljee maksetaan kahdessa erässä.

ILMOITTAUDU sähköpostitse inartes@inartes.fi Ilmoittautuminen on sitova. Ateljee on tarkoitettu ensisijaisesti Inartesin opiskelijoille, mutta jos paikkoja jää vapaaksi, otamme myös muita mukaan. 

 

Opettaja: Riitta Pasanen, ekspressiivinen taideterapeutti, teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK), psykiatrinen sairaanhoitaja ja ammatillinen opettaja (AmO)

bottom of page