top of page
h%C3%A4m%C3%A4r%C3%A4nhyssy%C3%A4%20pixa

HÄMÄRÄNHYSSYÄ  

Ekspressiivisen taideterapian etäryhmä
noin joka toinen keskiviikkoilta 21.10.–9.12.2020

”Nytkö mä tunnen sen, mun hetken sinisen?Maailma pyörii, mä olen paikoillaan,

aion tarinani kirjoittaa.”

Ellinoora: Sininen hetki

Kesä on mennyt ja edessämme ovat hiljalleen pimenevät illat, sinisten hetkien taika. On aika viettää yhdessä  hämäränhyssyä.  

 

Kokoonnumme keskiviikkoisin klo 17–20 Zoomissa:

5 kertaa etänä 21.10. / 28.10. / 11.11. / 25.11. ja 9.12. Väliviikkoina saat videolla tai kirjallisesti ohjeet itsenäiseen taidetyöskentelyyn. Ensimmäisellä kerralla opastamme myös tarvittaviin digitaitoihin.

HÄMÄRÄNHYSSYÄ -ryhmässä tutustumme toiveisiimme, tarpeisiimme ja omiin tärkeisiin voimavaroihimme maalaten ja kirjottaen, valokuvaten, hengitellen, sisällä ja mahdollisuuksien mukaan ulkona luonnossakin liikkuen – yksin ja etänä yhdessä toisten kanssa. Mitään taiteellisia taitoja et tarvitse, ne löytyvät sinusta itsestäsi ekspressiivisen taideterapian menetelmien myötä. Jokainen osaa, kaikki on oikein, löytämisen ja vastaanottamisen arvoista.

Mitään kovin erityisiä taidetarvikkeita et myöskään tarvitse. Öljypastelliliituja, vesi- tai peitevärejä on saatavilla varsin edullisesti esim. marketeista tai verkkokaupoista. Kaikenlaista leikkimieliseen taiteiluun sopivaa löytyy valmiina kotoakin ja luonnosta. Etäyhteyttämme varten tarvitset kameralla ja mikrofonilla varustetun läppärin ja älypuhelimen – ja ihan tavallisilla digitaidoilla pärjää. Me ohjaajat neuvomme kyllä.

Kurssin hinta on 185 € (sis. alv 24 %). Hinnan voi maksaa osissa. Ohjaajina toimivat taideterapeutti, työnohjaaja, hengitysohjaaja Terhi Varjoranta ja taideterapeuttisten ryhmien ohjaaja ja työyhteisövalmentaja, coach Jaana Ovaska.


ILMOITTAUTUMINEN JA TIEDUSTELUT: 

terhi.varjoranta@gmail.com tai puh. 040 835 4942 (lähetä mielellään tekstiviesti, niin otan yhteyttä) tai jaana.ovaska@traintree.fi tai puh. 040 570 1346

bottom of page