top of page
tools2 rajattu_edited_edited.jpg

Kuvataideateljee 2024–2025

Kuvataideateljeessa tutustumme kuvan tekemiseen ekspressiivisen taideterapian hengessä. Kuvan tekeminen on aina myös sensorista ja kehollista. Tutkimme erilaisia välineitä ja omaa suhdettamme niihin. Herkistämme itseämme väreille ja niiden vuorovaikutukselle. Tutkimme aistihavaintojamme ja muokkaamme niiden antamia impulsseja kuvalliseen muotoon. 

Tutustumme erilaisiin tekniikoihin ja harjoitamme havaintoa. Omakohtainen taiteen tekeminen herkistää katsomaan uusin silmin myös muiden tekemää taidetta ja ympäröivää todellisuutta. 

 

Mitään taiteellista osaamista ei tarvita! Työskentelemme asenteella: ”Low skills, high sensitivity”. Jokaisella on omanlaisensa kädenjälki ja viiva, omat esteettiset aakkosensa. Kuvan tekemisen prosessi on vähintään yhtä tärkeä kuin lopputulos.

 

Lämpimästi tervetuloa,

Minna

Opintomäärä: 90 tuntia (lähiopetus 72 t + itsenäiset tehtävät opettajan ohjeistamana 18 t) 

Opettaja: Minna Hujanen, FM, ekspressiivinen taideterapeutti ja kouluttaja (CAGS)

 

Työskentelyajat ovat klo 9–17 (sisältää tunnin lounastauon)

26.–27.10.2024 (la–su)

1.12.2024 (su)

1.–2.2.2025 (la–su)

16.3.2025 (su)

12.–13.4.2025 (la–su)

 

Ateljeen hinta: kaikkine materiaaleineen Inartes Instituutin opiskelijoille 920 €, muille 1050 € (sis.alv24%). Ateljee maksetaan kahdessa erässä: 420 €  ja 500 €.

ILMOITTAUDU sähköpostitse inartes@inartes.fi

Ilmoittautuminen on sitova. Ateljee on tarkoitettu ensisijaisesti Inartesin opiskelijoille, mutta jos paikkoja jää vapaaksi, otamme myös muita mukaan. 

HUOM! Poikkeustilanteissa voimme joutua siirtämään lähiopetuksen jaksoja joko toiseen ajankohtaan tai etäopetukseksi/hybridimalliksi.

 

Peruutusmaksu ennen kurssin alkua 200 €. Aloituksen jälkeen veloitamme koko kurssimaksun. Mikäli Inartes Instituutti joutuu perumaan koko kurssin tai osan siitä korona-tilanteesta johtuen, maksetaan pitämättä jääneen opetuksen osuus takaisin. Mikäli osallistuja itse sairastuu kesken kurssin ja on estynyt tulemaan paikalle, Inartes Instituutti ei korvaa osallistujan poissaoloa. Jos osallistuja sairastuu ennen kurssin alkua ja peruuttaa paikkansa kurssilla, hän saa kurssinmaksun takaisin lääkärintodistusta vastaan.

bottom of page