kuva.jpg

Mielen alttarikaappi

Viikonloppu syksyllä 2021

AJANKOHTA TARKENTUU MYÖHEMMIN!

Pe klo 18–19 (etäluento)

sekä la–su klo 10.00–16.00 (työpaja)

Tule rakentamaan oman mielesi alttarikaappi. Kenties se on kuvaus sisäisestä maailmastasi, aikamatka lapsuudesta tähän päivään tai oman elämänfilosofian kiteytys. Kaappi hyväksyy ja kantaa myös kärsimyksen, surun ja lohdun. Se voi olla tulevaan kannustava kaappi tai muistojen kaappi. Avattavien ja suljettavien ovien tai verhojen taakse on mahdollista kätkeä jotain sellaista, joka kaipaa suojaa tai jota haluaa katsella vain säädellysti. 

 

Jokainen hahmottelee kaapin sisällön itse. Tuo siis mukanasi valokuvia, pieniä esineitä tai mitä vain haluat laittaa kaappiisi. Omista taidetöistään voi ottaa valokuvia ja printata niitä pienoiskoossa.

 

Mukanaan voi tuoda myös mitä vain materiaalia ja tilpehööriä, mutta periaatteessa kaikki kaapin rakentamiseen tarvittava materiaali löytyy paikan päältä: pahvilaatikoita, tapetteja, kankaita, akryylimaalit ja saranoita. Rakentaminen ei vaadi erityistaitoja ja ohjaaja on apuna teknisissä ongelmissa. 

 

Työpaja on tarkoitettu kaikille luovasta työskentelystä kiinnostuneille aikuisille. Ryhmä ei ole terapiaryhmä. 

Aloitamme viikonloppuun virittäytymisen perjantai-iltana alustusluennolla, joka tapahtuu netin välityksellä. Noin tunnin kestävässä zoom-tapaamisessa on aikaa myös kysymyksille ja keskustelulle.

Aika: Pe klo 18–19 (etäluento)

sekä la–su klo 10–16 

Paikka: Lapinlahden vanha sairaala, Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki

Ryhmäkoko: 6 osallistujaa

Hinta: 175 €

Ohjaaja: Taideterapeutti Minna Hujanen

Lisätietoja: taideterapeutti.hujanen@gmail.com

 

Ilmoittautumiset ja maksu ilmoitetaan myöhemmin.

 

Peruutusehdot korona-tilanteessa: Mikäli Inartes Instituutti joutuu perumaan koko kurssin tai osan kurssista korona-tilanteesta johtuen, maksetaan osallistujalle pitämättä jääneen opetuksen osuus takaisin. Mikäli osallistuja itse sairastuu kesken kurssin ja on estynyt tulemaan paikalle, Inartes Instituutti ei korvaa osallistujan poissaoloa. Jos osallistuja sairastuu ennen kurssin alkua ja peruuttaa paikkansa, saa osallistuja kurssinmaksun takaisin lääkärintodistusta vastaan.