top of page
kuva.jpg

Mielen alttarikaappi

la–su 22.–23.4.2023 

klo 10.00–16.00

Lapinlahden vanha sairaala

(+ alkutapaaminen Zoomissa pe 21.4. klo 18–19)

Tule rakentamaan oman mielesi alttarikaappi. Kenties se on kuvaus sisäisestä maailmastasi, aikamatka lapsuudesta tähän päivään tai oman elämänfilosofian kiteytys. Kaappi hyväksyy ja kantaa myös kärsimyksen, surun ja lohdun. Se voi olla tulevaan kannustava kaappi tai muistojen kaappi. Avattavien ja suljettavien ovien tai verhojen taakse on mahdollista kätkeä jotain sellaista, joka kaipaa suojaa tai jota haluaa katsella vain säädellysti. 

 

Jokainen hahmottelee kaapin sisällön itse. Tuo siis mukanasi valokuvia, pieniä esineitä tai mitä vain haluat laittaa kaappiisi. Omista taidetöistään voi ottaa valokuvia ja printata niitä pienoiskoossa.

 

Mukanaan voi tuoda myös mitä vain materiaalia ja tilpehööriä, mutta periaatteessa kaikki kaapin rakentamiseen tarvittava materiaali löytyy paikan päältä: pahvilaatikoita, tapetteja, kankaita, akryylimaalit ja saranoita. Rakentaminen ei vaadi erityistaitoja ja ohjaaja on apuna teknisissä ongelmissa.

Työpaja on tarkoitettu kaikille luovasta työskentelystä kiinnostuneille aikuisille. Ryhmä ei ole terapiaryhmä. 

Halukkaat voivat tulla jo perjantai-iltana klo 18–19 Zoomiin kuulemaan vähän tarkemmin, mistä mielen alttarikaapissa on kyse. Aikaa on myös keskustelulle ja kysymyksille.  

Aika: la–su klo 10–16 (+ pe 18–19 Zoom)

Paikka: Lapinlahden vanha sairaala, Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki

Ryhmäkoko: 6–10 osallistujaa

Hinta: 175 € (sis. alv24% ja kaikki tarvikkeet)

Ohjaaja: Taideterapeutti Minna Hujanen

 

Ilmoittautumiset: inartes@inartes.fi

 

Peruutusehdot: Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa maksutta 10 päivää ennen sen alkamispäivää. Jos osallistuminen koulutukseen perutaan tämän jälkeen, palautetaan 50 prosenttia osallistumismaksusta. Sairaustapauksissa koko osallistumismaksu kuitenkin palautetaan lääkärintodistusta vastaan. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen koulutuksen alkamispäivää, osallistumismaksua ei palauteta.

bottom of page