MOLDIV-004.jpg

Näkemisiin

Valokuvausta ekspressiivisen taideterapian tapaan

Lauantaina 25.9.2021 klo 10–16 Lapinlahden vanhan sairaalan alueella Helsingissä. 

Turvallisuuden takaamiseksi työskentelemme pääosin ulkona. Vanhan suuren sairaalan sisätilatkin tarjoavat väljyyttä ja mielenkiintoisia kuvausmahdollisuuksia. Mukaan mahtuu 8–10 osanottajaa. Päivän kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin taideterapeuteillekin täydennyskoulutuksena. 

Ohjaajana taideterapeutti Marita Sammalmetsä.

Ekspressiivisessa taideterapiassa olennaista on itse taidetyöskentelyn prosessi ja sen eteneminen sekä ihmisen oma kokemus siitä. Tämä prosessi on tutkimusmatka, jossa hiljalleen avaudutaan jollekin uudelle. Ei etsitä jotain tiettyä, joka kuvittaisi omia toiveita tai ajatuksia vaan näkemisen tapa muuttuu avautumiseksi sille, mikä tulee vastaan ja alkaa kutsua ja puhutella. Tällaisessa prosessia ei tarvita mitään erityisiä valokuvaamisen taitoja eikä välineitä, kännykän kamera riittää. Kuvaaminen itsessään avaa näkemään myös "sisäisillä silmillä”. Prosessi ja kuvat voivat auttaa katsomaan omia kysymyksiä uudella tavalla tai tuomaan niihin uusia näkökulma. 
Hinta 140 € (sis. alv24%) 


ILMOITTAUTUMINEN viimeistään perjantaina 17.9. maksamalla kurssimaksu verkkokaupassamme: https://holvi.com/shop/InartesInstituutti/section/kurssit/

Kurssille osallistumisen voi peruuttaa maksutta 17.9. asti. 
Myöhemminkin voi ilmoittautua jos vapaita paikkoja on.
Tiedustelut: inartes@inartes.fi